Behind Her Eyes, mini-serie superbă pe Netflix

Mini seria “Behind her eyes” este cu siguranță genul de serial care merita vizionat dacă ești pasionat de filme sau seriale psihologice sau de finaluri neașteptate.

Este departe de a se situa în topul favoritelor mele insa este undeva prin topul celor pe care le-aș recomanda cu încredere pentru a fi vizionat cu mintea limpede.

Desi exista câteva puncte slabe în ceea ce privește actorii și câteva neconcordante în scenariu, este totuși un serial WatchSeries care merita vizionat fără a-l percepe ca pe o pierdere de timp.

Începutul este unul destul de banal, se pune accent pe o întâlnire accidentală dintre doi străini într-un bar, o mama care isi creste singura copilul și o căsnicie ce pare perfecta.

Pe parcursul următoarelor episoade toate aceste lucruri se schimba tot mai tare. Se declanșează acțiunea în momentul în care cei doi străini care se întâlnesc într-un bar și la plecare se sărută, afla în următoarea zi ca sunt colegi la locul de munca, mai exact, șef și angajat.

Ca sa expun lucrurile mai clar, Louise este o mama singura care coplesita de rutina și problemele cotidiene se sărută într-un bar cu un străin pe care îl întâlnește atunci, insa se complica totul când a doua zi merge la job-ul pe care îl obitnuse recent și străinul pe care îl sarutase cu o seara înainte se dovedește a fi șeful ei, căsătorit si un bărbat de succes.

David este tipul bărbatului care a excelat în cariera de psihiatru si la prima vedere pare serios, sobru si dedicat muncii si soției lui Adèle.

Adèle este soția lui David, frumoasa si inocenta la prima vedere insa lucrurile se dovedesc a fi extrem de complicate mai târziu în legătură cu ea.

Rob este personajul prezent doar în amintiri, în relatări trecute. Este prezentat ca cel mai bun prieten al lui Adèle din perioada în care aceasta a fost internata intr-un sanatoriu.

În principiu serialul este despre mama singura care este atrasa într-un joc psihologic, un joc al viselor reale. La capătul opus este despre drama prin care Adèle pare ca trece cu soțul ei, acesta păstrând doar aparentele unei familii insa în realitate el nu o mai iubește si nu mai este atras de ea de multa vreme… singurele lucruri ce ii tin împreună sunt doar niște secrete întunecate din trecut.

Totodata povestea îl plasează în centru si pe Rob care se dovedește a fi un personaj mai mult decât episodic.

Serialul amintește si de puterea si dependenta pe care o poate da drogul. Dar si despre dorința si depășirea condiției materiale cu orice preț.

Nu vreau sa stric farmecul serialului si sa va povestesc de fapt cum se petrece acțiunea pana la final, dar cu siguranță dacă aveți o atenție sportiva la detalii puteți anticipa finalul. Personal nu am reușit sa îl anticipez insa a meritat sa mă surprindă. Nu știu dacă va mai urma si o parte a doua, Desi este loc de completare la final.

Lasă un răspuns