Sportul înseamnă sănătate

Nu mă număram până acum ceva timp printre persoanele care să meargă regulat la sală și care să aibă foarte mare grijă la somn, alimentație și mod de viață în general.Toate aceste lucruri au luat sfârșit în momentul în care am observat că începusem să mă îngraș necontrolat, să fiu din ce în ce mai obosit iar durerile de cap să fie la ordinea zilei.

Atunci mi-am dat seama că ceva nu e în regulă și trebuie să-mi schimb radical programul, sau cel puțin cât să dau jos burta iar viață mea să devină semnificativ mai bună.După ce am început să merg de 5-6 ori pe săptămână la sală, să nu mai mănânc de la fast food, să dorm mai mult și să întroduc în alimentația mea de zi cu zi cât mai multe fructe viața mea deja începuse să ia o altă turnură, spre mai bine.

Într-un timp nu foarte lung am reușit să dau jos cu brio kilogramele în plus pe care le acumulasem foarte ușor în timpul în care am dus o viață foarte dezordonată.

Când am început să merg pentru prima oară la sală tot ceea ce aveam de gând era să dau jos ”burta”, sau mai bine zis grăsimea de pe ea, și să mănânc pentru o perioadă cât mai sănătos cu putință pentru a echilibra cât de cât treburile prin organismul meu.

Cu timpul, mergând tot mai des la sală am început să mă ”indragostesc”, practic, de mersul regulat la sală. După ce am scăpat de stratul adipos prin intermediul antrenamentelor de cardio dar și al celor de masă musculară deja începusem să-mi doresc mai mult de la aspectul corpului meu continuând să merg 5 zile pe săptămână la sală.

Așadar, astfel am putut să testez pe pielea mea, la propriu, faptul că sportul înseamnă sănătate și cu ajutorul unui program bun de alimentație și sport viață mea a devenit mult mai bună.

Lasă un răspuns