The Mess You Leave Behind, cel mai interesant serial al momentului

Aron Piper din Elite va lipseste? Va intelegem perfect. Dar, avem o veste buna- joaca in cel mai interesant serial al momentului. Este vorba despre The Mess You Leave Behind. Un nou serial al creatorului serialului Elite. Un nou thriller spaniol semnat Netflix care a aparut in 11 decembrie si care are deja o multime de fani.

Dupa ce acum ceva vreme, toti ochii au fost indreptati asupra thrillerului Alguien Tienne Que Mourir, cu Ester Expozito, vedeta din Elite, iata ca un alt serial a aparut cu o alta vedeta din serial- The Mess You Leave Behind. Sau in spaniola, El Desorden Que Dejas.

Acest thriller adaptat dupa romanul eponim al lui Carlos Montero ne va duce in regiunea rurala din Galitia, in nordul Spaniei, intr-o atmosfera foarte tensionata.

Aici o urmarim pe Raquel, care ajunge la un liceu dupa ce predecesoara sa, Viruca a murit. Odata ajunsa aici, isi da seama ca la liceu, climatul este unul complicat si va incepe sa primeasca si ea reclamatii si amenintari.

In afara de Aron Piper care are rolul unui licean cu numele de Iago Nogueira, ne putem delecta cu cel mai frumos casting. Raquel este interpretata de catre Inma Cuesta si sotul sau German de catre Tamar Novas. Viruca este interpretata de catre Barbara Lennie. Roberto Enríquez (El Embarcadero), Roque Ruiz, Isabel Garrido si Braian Centurión fac parte si ei din casting.

Fanii serialului How To Get Away With Murder vor regasi cu siguranta o familiaritate cu acesta. Mai ales in ceea ce priveste felul in care este spusa povestea. Primul serial se joaca cu cronologia, in timp ce cel de-al doilea le amesteca pentru a ne spune ce s-a intamplat cu Viruca si ceea ce traieste Raquel. In plus, ambele seriale se deruleaza intr-o ambianta scolara. Universuri care se aseamana si intrigi pline de mister si secrete care se dezvaluie episod cu episod.

Un comentariu la „The Mess You Leave Behind, cel mai interesant serial al momentului

Lasă un răspuns